Muut tuoteryhmät

ENERGIA TUOTTEET

Säätimet

Säätimen tärkein tehtävä on aurinkovoimalassa varmistaa akkujen nopea lataus ja toisaalta estää akkuja ylilatautumasta. Sinulle mökinomistajana on tärkeää voida valvoa, mitä "laitoksessa" tapahtuu milläkin hetkellä. 

Pulssilataus lämpötilasensorilla

Kaikissa säätimissämme on vakiovarusteena ainutlaatuinen pulssilataus, joka valvoo jatkuvasti akkujen jännitettä ja lämpötilaa elektronisesti ja lähettää "pulssina" juuri sen määrän energiaa akkuun kuin se ottaa vastaan. Tämä vähentää akkuvedenkulutuksen minimiin ja samalla akku pysyy jatkuvasti täyteenladattuna. Monien vuosien käyttö on osoittanut että pulssi lataus pidentää akkujen käyttöikää.

Akkuvahti

Säätimiin voidaan myös toimittaa akkuvahti, joka automaattisesti katkaisee kulutuksen kun akun jännite on alhainen. Tämä estää akun syväpurkauksen ja pidentää akun käyttöikää.

Volttimittari

Kaikissa säätimissämme on volttimittari. Volttimittarilla voit valvoa lataustilaa. Mittarin asteikko osoittaa lepojännitteen ja näyttää onko akussa latausta.

Amppeerimittari

Säätimissämme (ei malli 7V) on myös myös ampeerimittari. Tällä mittarilla pystyt seuraamaan kuinka paljon sähköä aurinko tuottaa. Säätimessä olevasta katkaisijasta kääntämällä puolestaan näet kuinka paljon energiaa kulutat. GTR 16AVAB säätimessä on erilliset mittarit molemmille. 

Hinnat ovat Euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 22%

Säädinten merkkien selitykset:

7/12/16 :Virran sisääntulomäärä ampeereissa

Sunwind 16 AVAB

Kirjainlyhenteiden selvitykset:

V:Säätimessä on volttimittari

A:Säätimessä on ampeerimittari

B: Säätimessä on sisäänrakennettu akkuvahti

Huippumallimme joka kasvaa tarpeittesi mukaan.
Toimintoja, käyttäjäystävällisyyttä ja muotoilua parhaasta päästä.
Säätimessä on kolme instrumenttia jotka kaikki kertovat mitä järjestelmässäsi milloinkin tapahtuu. Lataus, kulutus ja akun varaustila näytöillä yhtä aikaa. Tämä keskus kasvaa tarpeittesi mukaan.
Latausmittarin näytöllä on kaksi asteikkoa joista yksi alue on 0-8 A. Ja toinen 0-16 A. Mikäli siis lisäät paneelitehoa jälkikäteen helpotat seurantaa mukauttamalla mittarin näytön vastaamaan paneeleiden lataustehoa.

Volttimittarissa on kolme asteikkoa jotka kertovat latausasteen eri tilanteissa.
Säätimessä on myös vakiona akkuvahti. Tämä kytkee kulutuksen pois mikäli akustoa kurmitetaan liikaa. Joskus kuormitus saattaa kytkeytyä pois jonkun tilapäisen kulutuspiikin takia, kuten pumpun, jääkaapin tai jonkun muun isomman laitteen päällekytkeytymisen takia. Jos tällaisessa tilanteessa haluat katsoa filmin tai TV-ohjelman loppuun voit kytkeä kulutuksen takaisin päälle katkaisijasta.

Säädin on helppo asentaa, johtuen suunnitellusta muotoilusta. Kaapeleiden kytkentä on helppoa aina 8 mm2 asti. Aurinkopaneeleille on kaksi sisääntulokanavaa. Sulakkeina käytetään "automallia" eli lehtisulaketta. Niiden vaihtaminen käy vaivattomasti ilman että säädintä tarvitsee lainkaan avata.

Pikalataus
Koska tunnemme aurinkopaneelien toiminnan sekä aurinkovoimalan tehokkuuteen vaikuttavat tekijät läpikotaisin, olemme onnistuneet kehittämään integroidun pikalataustoiminnon. Tämä lata akut täysin ilman hukkaenergiaa. Tulöoksena on että aurinkopaneeliemme lataus on 100%:nen ja voit käyttää hyväksesi kaiken sen energian jonka aurikopaneelimme tuottavat. Kun akut ovat lähes täynnä, säännöstelytoiminto käynnistyy ja tarviattaessa pikalatustoiminto käynnistyy uudelleen. Merkkivalo volttimittarin vasemmalla puolella palaa jatkuvasti osoittaen pikalataustoimintoa.

GTR 16AVAB-paketti sisätää nyt myös merkkivalon, joka sijaitsee volttimittarin oikealla puolella. Jatkuva valo osoittaa että lataus on käynnissä ja vilkkuva valo että kysymys on pulssilatauksesta.

Tuotenumero: 540118 Hinta: -

| ylös |


 

Säädin Sunwind 12VA ja 7VAB (sis akkuvahdin)

   

Kaikki toiminnot kuten mallissa GTR 7VA, mutta maksimi ottoteho on 180 W tai 3 kpl. 60 W paneelia.

Tuotenumerot:
Sunwind 12VA: 540113 Hinta: -
Sunwind 12VAB (sis. akkuvahdin): 540114 Hinta: -

| ylös |


 

Sunwind 7VA ja 7VAB (sis. akkuvahdin)

Kaikki toiminnot kuten mallissa GTR 7V, mutta säätimessä on lisäksi ampeerimittari, joka osoittaa aurinkopaneelin energiantuotannon ja josta voi tarkistaa sähkönkulutuksen.

Tuotenumerot:
Sunwind 7VA: 540110 Hinta: -
Sunwind 7VAB (sis. akkuvahdin): 540111 Hinta: -

| ylös |


 

Sunwind GTR 7V

- Maksimi ottoteho 120 W tai 2 kpl 60 W paneelia.
- Volttimittari, jossa 3 asteikkoa akun lataustilan valvontaan

Tuotenumero: 540105 Hinta: -

| ylös |


 

SÄÄTIMIÄ ERIKOISKÄYTTÖÖN

GTR Marine ja GTR NTC

Puhdas lataussäädin. (Ilman erillisiä voltti- tai ampeerimittareita), perustuen kuitenkin teknillisesti samaan latausteknologiaan kuin muut Sunwind säätimet. Maksimi latausteho 7 A. Säätimet ovat täysin suljettuja ja roiskevesitiiviitä. Näyttö ledillä jotka osoittavat latauksen ja akun täyttymisen. Kytkentä: 2 johdinta paneelilta ja 2- akulle (+/-).
GTR Marine on suunniteltu erityisesti venekäyttöön.

Tuotenumero: 548030 Hinta: -


GTR NTC on varustettu lämpötilan seurannalla. Erityisesti akuille jotka ovat ulkoilmassa ja altistuvat suurille lämpötilanvaihteluille. Säädin on suunnattu ammattikäyttöön ja soveltuu myös mainiosti asuntovaunukäyttäjille sekä liikuteltaviin järjestelmiin.

Tuotenumero: 540117 Hinta: -

Toimitamme tätä säädintä usseammissa eri variaatioissa ja pystymme mukauttamaan sitä ammattikäyttäjien trpeiden mukaan.

| ylös |


 

Morningstar PS-30M

Aurinkopaneelisäädin LCD näytöllä, lämpötilaseurannalla ja akkuvahdilla. Säädin on varustettu oikosulku-, ylikuumenemis- ja väärinkytkentäsuojalla.
Kestää 30 A:n lataus- ja kuormitusvirran. Valinnainen 12- tai 24 V:n toiminto samassa säätimessä.

Tuotenumero: 540138 Hinta: -


 

Akkuvahti GTR

Akkuvahti voidaan toimittaa säädettynä toivottuun jännitetasoon.

Vahti voidaan kytkeä kulutuslinjaan valvomaan ja estämään akun syväpurkautumista ja kulutusta. Akkuvahti voidaan asentaa myös kytkemään käyttöön jonkin ulkopuolisen laitteen, kuten tuuletinmoottorin tai hälyttimen joka varoittaa akun alhaisesta jännitteestä.

Tuotenumero: 540150 Hinta: -


 

  | ylös | | TILAUSKAAVAKE |
Trukkiakut ja varaajat Paluu alkuun