Muut tuoteryhmät

ENERGIA TUOTTEET


Tuulienergia on käytettävissä vuoden ympäri, siksi se on omiaan mökillä joka on ympärivuotisessa käytössä.

Hinnat Euroissa ja sisältää arvonlisäveron 22%


Air-X

AIR-X tuuligeneraattori

Vakiomalli:
AIR-X
on uuden sukupolven tuuligeneraattori. Edeltäjiään paremmat siivet ja uusi sisään rakennettu säädin merkitsevät 30 % parempaa energiantuotantoa. Autobrake-säädin jaruttaa automaattisesti generaattorin toimintaa, kun akku on täynnä. 

Teollisuusmalli:
Teollisuusmalli on tarkoitettu tuulisiin asennuskohteisiin, joissa tuulen keskimääräinen nopeus on korkea. Generaattorin rakenne on vahvistettu, joten se kestää pitkiäkin tuulisia jaksoja.

Tuotenumero: 549870 Hinta: -


Marlec WG 910-3

MARLEC WG 913 tuuligeneraattori

Tukevarakenteinen ja tasapainoinen vakiomalli. Generaattori on matalakitkainen ja varustettu kestomagneeteilla ja aerodynaamisilla siivillä maksimitehon saavuttamiseksi. Toimitus sisältää säätimen.

Tuotenumero: 540090Hinta: -

MARLEC FM 910-3 tuuligeneraattori

Marlecin myrskymalli on tarkoitettu tuulisiin olosuhteisiin. Jos tuulen nopeus nousee liian korkeaksi, generaattori kääntyy pois tuulesta suojatakseen siipiä ja käämitystä ylikuormalta.

Tuotenumero: 540091 Hinta: -

 


Ampair Pacific

AMPAIR Pacific, Hawk ja Dolphin

Ampair Pacific on ollut jo vuosia käytössä niin Norjan vuoristossa kuin etelänapajäätikön tutkimusasemilla. Näissä olosuhteissa laite on selvinnyt yli 160 km/h puhaltavasta tuulesta vioittumatta. Joten Ampairia voi huoletta suositella ympärivuotiseen käyttöön kotoisissa olosuhteissamme.

Ampair generaattorit antavat jo 5 m/s tuulessa 1 A:n virran ja saavuttaa huipputehonsa käytännössä 15-20 m/s välillä. Suuremmilla tuulilla rajoitin kytkeytyy ja estää laitteen ylikierrokset sekä käämien kuumenemisen.

Hawk

Ampair Hawk on suunniteltu erityisesti sisämaa käyttöön. Sen siivet pyörivät herkästi ja jo pienilläkin tuulilla se tuottaa sähköä.

Tiedustele

Pacific

Ampair Pacificin pääasialliset käyttäjät löytyvät ammattipuolelta. Ampair Pacific kestää ulkomeri olosuhteet myrskyineen ja tuulineen vioittumatta.

Tuotenumerot:
Ampair Pacific: 549885 Hinta: -


Ampair Dolphin

Dolphin

Ampair Dolphin on pieni ja vertikaalinen tuuligeneraattori. Soveltuu hyvin veneasennuksiin mastoon tai kesämökille pitämään akut "hengissä".

Tiedustele

| ylös | | TILAUSKAAVAKE |  

 

Trukkiakut ja varaajat Paluu alkuun