Muut tuoteryhmät

LVI-TUOTTEET

PACTO - EKOLOGINEN KÄYMÄLÄJÄRJESTELMÄ

Hinnat Euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 22%.

Ei vettä. Ei viemäröintiä. Ei sähköä. Ei hajuhaittaa. Eikä lietetyhjennyksiä.

Uusi yksinkertainen ekologinen käymäläjärjestelmä. Pactossa on yhdistetty käymälä ja vallankumouksellinen huuhtelurulla. Käytön jälkeen yksinkertainen poljinliike, huuhtelurulla joutuu keräilyastiaan ja käymälä on puhtaan miellyttävä seuraavaa käyttäjää varten

Huuhtelurulla on uuden sukupolven biomuovista valmistettua luonnontuotetta. Se säilyttää ominaisuutensa käytön aikana ja maatuu täydellisesti kompostoitaessa. Huuhtelurulla koostuu pääasiassa maissitärkkelyksestä. Joutuessaan kosketukseen biologisten aineitten kanssa, käynnistyy prosessi, jossa mikro-orgaaniset aineet muuttavat rullan vedeksi ja hiilidioksidiksi.

Voit itse valita haluatko asentaa Pacto- käymälän sokkelin päälle tai lattiassa olevan reiän päälle, jolloin keräilyastia on lattian alla ja tyhjennys tapahtuu ulkokautta. Huuhtelurulla voi olla helposti keräilyastiassa 2-3 kuukautta, mutta suosittelemme mukavuus syistä tyhjennyksen suorittamista useammin, varsinkin jos seuraavaan käyntiin on pidempi aika.

Sokkelimallissa suosittelemme käytettäväksi ilmanvaihdossa 3" muoviputkea, jonka läpivienti tehdään kattoon tai seinään. Pakkaus huuhtelurullaa (551017) riittää noin 500 käymäläkertaan.
Kotitalouksista ja puutarhoista tuleva jäte soveltuu hyvin kompostoitavaksi samassa kompostissa Pacto-käymälästä tulevan jätteen kanssa. Se jopa jouduttaa kompostoitumista.


| TILAUSKAAVAKE |

Pacto-käymälä

Tuotenumero: 551015
Hinta: -

Pacto-sokkeli

Tuotenumero: 551016
Hinta: -

Teknistä tietoa Pacto-käymälä (551015) Pacto-sokkeli (551016)
Koko lev. x syv. x kork. 483 x 484 x 415 mm 560 x 817 x 219 mm
Reikä lattiassa - 140 x 190 mm
Paino 16 kg 20 kg

SANITOA KUIVAKÄYMÄLÄ

Sanitoa kuivakäymälä on vapaasti seisova, irrotettavalla 35 litran säiliöllä. Käymälä on tuuletettu ja toimitetaan 75 mm tuuletusläpiviennillä. Suosittelemme käytettäväksi kuoriketta jokapäiväisessä käytössä. Täysi säiliö painaa noin 25 kg. Käymälän jätteet kompostoidaan kompostissa.

Tuotenumero: 551080
Hinta: -

 

 

| Ylös | | TILAUSKAAVAKE |

Trukkiakut ja varaajat