Muut tuoteryhmät

LÄMMITYSTUOTTEET

Hinnat Euroina ja sisältävät arvonlisäveron 22%.

GSM kauko-ohjain

Lähettämällä tekstiviestin kauko-ohjaimeen voit käynnistää tai sammuttaa lämmittimen, muuttaa käyntiaikaa tai kysyä laitteen käyttötilaa.
Wallas-lämmitin käynnistyy lähettämälläsi tekstiviestillä ja on käynnissä valitsemasi ajan. Mikäli haluat muuttaa lämmittimen käyntiaikaa, lähetät vain uuden tekstiviestin.
Mikäli et pääsekään lähtemään mökillesi, voit lähettää viestin kauko-ohjaimeen ja sammuttaa lämmittimen. Kauko-ohjaimeen on mahdollista kytkeä myös hälytinlaite. Saat tiedon hälyttimen aktivoitumisesta tekstiviestinä. Kauko-ohjaimessa on antenni ja sisäänrakennettu lämpötila-anturi.

GSM kauko-ohjain tarvitsee oman SIM-kortin/liittymän.

Käyttötila: Kun lähetät kyselyn kauko-ohjaimeen, saat tekstiviestillä ilmoituksen, mitkä toiminnot ovat päällä ja mikä on mökin lämpötila.

Tuotenumero: 545099 Hinta: -


 

| TILAUSKAAVAKE |

Viikkoajastin

Viikkoajastimen avulla voit tulla valmiiksi lämpimään mökkiin, vaikka mökkisi sijaitsee GSM-verkon ulkopuolella. Viikkoajastimen avulla voit käynnistää/sammuttaa lämmittimen tiettyinä aikoina.

Tuotenumero: 545047Hinta: -

Kotelo ajastimen seinäasennusta varten:
Tuotenumero: 545048 Hinta: -


Huonetermostaatti

Kytkiessäsi Wallas-lämmittimeen huonetermostaatin, saat ominaisuuden, josta mökkeilijä voi vain uneksia. Huonetermostaatti toimii siten, että lämmitin lämmittää asetetulla teholla kunnes toivottu huonelämpötila on saavutettu. Tämän jälkeen lämmitin palaa minimiteholla.

Tuotenumero: 545038 Hinta: -

 

| Ylös | | TILAUSKAAVAKE |

Trukkiakut ja varaajat