Muut tuoteryhmät

LÄMMITYSTUOTTEET

Hinnat Euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 22%.

Wallas diesel-mökkilämmittimet

Wallas-mökkilämmitin on täysautomaattinen lämmitin, joka voidaan asentaa hormiin tai suoraan ulkoseinän läpi. Käynnistäminen tapahtuu joko on/off-kytkimellä, ajastimella tai GSM-kaukokäynnistimellä. Portaattomalla tehonsäädöllä tai huonetermostaatilla on helppo pitää haluttua lämpötilaa. Lämmitin palaa puhtaasti siniliekillä ja on suljetun palotilansa ansiosta täysin hajuton ja tuulen pinevaihtelut kestävä. Lämmittimen ulkokuoret ovat kosketusturvalliset mm. lapsille.
Lämmitin tarvitsee toimiakseen 12 V virran, joka saadaan esim. aurinkoenergiajärjestelmästä. Mikäli sinulla on 230 V verkkovirta tarvitset Wallas-verkkolaitteen. Helppo asentaa ja minimaalinen huoltotarve.

Wallas-lämmitintä voit ohjata matkapuhelimestasi
Wallas-lämmitintä voit ohjata GSM-kauko-ohjaimella. Yksinkertaisesti tekstiviestin lähettämällä voit saapua valmiiksi lämpimään mökkiin. Mikäli mökkinne on GSM-verkon ulkopuolella, voit käyttää ajastinkelloa, jolla voit asettaa halutun käynnistymisajankohdan. Huonetermostaattia käyttämällä saavutat maksimaalisen mukavuuden.

Tankkivaihtoehdot
Wallas-lämmittimessä ei ole tankkia vakiovarusteena. 30 tai 130 litran tankki voidaan asentaa mökin lattian alle tai muualle ulos. 30 litran tankki voidaan myös asentaa lämmittimen alle jalustakoteloon. Wallas-lämmittimessä on oma polttoainepumppu ja tankin tulisikin olla lämmittimen alapuolella. Maksimi imukorkeus on 2 metriä. Lämmitin on varustettu 3 metrin polttoaineletkulla. Mikäli haluat vielä tätä pidemmän letkun, on saatavissa 2 metrin jatkoletku pikaliittimillä. Maksimi etäisyys tankilta lämmittimelle on 5 metriä.

 

| TILAUSKAAVAKE |

ASENNUSVAIHTOEHDOT

SEINÄNLÄPIASENNUS
Tarvitset savukaasujen poistokotelon ja läpivientisarjan. Joustava tarkaisu asennukseen, voit asentaa lämmittimen vapaasti valitsemallesi seinälle. Seinänläpiasennussarja sisältää kaksi peitelevyä (suojaavat savukaasujen poistokotelon asennusaukon sekä sisä- että ulkopuolelta) ja savukaasujenpoistokotelon paloilman, pakokaasujen erotteluun (asennetaan ulkosienään).
Poistokotelo on kaksiosainen (yläosa johdattaa pakokaasun ulos ja alaosa ottaa raitisilman sisään).

HORMIIN ASENNUS
Tarvitset läpivientisarjan, joka koostuu 0,5 metristä pakoputkea ja 1 metristä paloilman imuilmaputkea (putket ovat joustavia).
Tee hormiin reikä ja asenna pakoputki reikään, jonka jälkeen tiivistä liitos. Paloilman voit ottaa lattian alta tai huonetilasta.

 

 

| Ylös |


Wallas M4000

Wallas M4000

Väri Tuotenumero Hinta
vaalea 545084 -
Musta 545089 -
Kupari 545094 -

| Ylös |

 

 
Wallas M2600

Wallas M260

Väri Tuotenumero Hinta
vaalea 545070 -
Musta 545074 -
Kupari 545079 -

| Ylös | | TILAUSKAAVAKE |

 

Trukkiakut ja varaajat